The next norway -
The next world -
The next is now

På årets konferanse vil du oppdage en IoT-verden der noen av verdens største selskaper, profiler og teknologer presenterer hva de gjør og hvor de skal. Du vil få innsikt i hva Norge gjør for å tilpasse politikk og utdanning som ruster oss for fremtiden. Til slutt vil innovative selskaper og aktører dele hva de har gjort (eller sluttet å gjøre) for å bli konkurransedyktige i tiden fremover.

Årets agenda er skreddersydd for å dekke dine behov, og omfatter et bredt spekter av temaer. Vi vil presentere IoT-økosystemet sett fra tre vinklinger; fra det store internasjonale verdensperspektivet, ned til et nordisk nivå, og helt inn til kjernen av hva ulike aktører har gjort konkret innenfor IoT de siste årene.

Mellom de tre seansene på hovedscenen vil deltakere fritt kunne velge om de videre vil fordype seg i tematikken de har hørt om på scenen, høre norske IoT-gründere presentere sine løsninger eller bli bedre kjent med Telias partnere i vårt Expo-område.
HVA VIL DU FÅ UT AV DENNE DAGEN?
  • Oppdage og lære mer om mulighetene relatert til IoT fra et internasjonalt til et norsk/nordisk perspektiv
  • Få innsikt i hva små og store selskaper gjør for å tilpasse seg den teknologiske utviklingen
  • Bli kjent med spennende startups og høre mer om hva gründerbedrifter gjør for å overleve
  • Utforske en IoT-verden med partnere og praktiske eksempler på IoT-løsninger
  • Lytte til hvordan politikere og akademikere ser på Norges fremtid
TELIA BUSINESS TALKS
Under Telia Business Talks vil noen av foredragsholderne intervjues for å utdype og diskutere sine innlegg videre. Vi inviterer deg som deltaker til å stille spørsmål, få mer detaljer og innsikt i foredraget og bli bedre kjent med personen bak presentasjonen. På denne arenaen vil du få høre hele historien – og forhåpentligvis – bli inspirert til å gjøre noe nytt eller annerledes.

Intervjuobjekter annonseres fortløpende.
TELIA TECH TALKS
Telia Tech Talks er stedet hvor våre partnere gir deg muligheten til å bli med inn i deres teknologiske verden. Her vil du bli presentert nye produkter og erfaringer, kunne teste noen av deres produkter og ha en direkte dialog med kanskje en partner du og din bedrift ønsker å bli bedre kjent med. På denne arenaen er det teknologi, produkt og fokus på enkelte partnere som gjelder. Her får du innsikt og rådgivning fra kjente aktører som er viktige leverandører i markedet.

Våre partnere annonseres fortløpende.